РТС 2: Програмска шема - субота, 25. мај 2019

14:35
Аутомобилизам: ТЦР, пренос 1. трке
15:20
Фудбал (U-20) - СП: Португалија - Кореја, пренос
20:20
Фудбал (U-20) - СП: Аргентина - Јужна Африка, пренос
01:53
Аутомобилизам: ТЦР, 1. трка, р.
02:35
Фудбал (U-20) - СП: Португалија - Кореја, р.
04:05
Фудбал (U-20) - СП: Аргентина - Јужна Африка, р.